ebook downloadenMeer Energie - Meer inkomen - Meer Vrije Tijd

Aanbevelingen

Aanbevelingen

Op deze pagina vind je de ervaringen en aanbevelingen van anderen over de samenwerking met Miranda Broeren

 

De Kunst van Vrouw zijn is fan van Miranda Broeren en Vrouwen Verdienen Meer!

Topmiddag!!! Eindelijk Miranda Broeren in levende lijve ontmoet. Die vrouw heeft een geweldig potential om heupwiegen te komen waar ze wezen wil! Haar enthousiasme en actie in combinatie met haar Vrouwelijke Essentie; dynamite!

Wilma Alleman – De Kunst van Vrouw Zijn

 

Fijn gesprek gehad met Miranda!
Gaf mij inzicht in hoe belangrijk goede ‘zelfzorg’ is. Pas als je goed voor jezelf zorgt kun je dit ook voor anderen doen. Daarnaast is het volgen van je passie ‘super’ belangrijk.

Door het gesprek is mijn gevoel op de goede weg te zijn weer helemaal versterkt.
bedankt Miranda!

Elvira Heemskerk – Succesvolle Praktijken

 

Miranda Broeren is een geweldig persoon die passie heeft voor haar werk en mensen helpen.

Vivian Hylkema – Viannaplan

 

Vanavond n geweldig inspirerend gesprek gehad met Miranda Broeren over authenticiteit, delen, Ibiza, netwerken en de kracht van samenwerken. Ambitieuze plannen waar ik helemaal blij van word! Wat n geschenk! Bedankt Miranda.

Natascha van der Linden – heartsz 

 

Als je doorzetter opzoekt in het woordenboek, dan staat haar naam bij de omschrijving: Miranda Broeren!!! Een vrouw met de juiste mindset.

Muriël Versluis – SalesDIVA

 

Zit jij vast in je business? Heb jij behoefte aan product creatie? Out-of-the-box denken? Of werkt je partner je tegen in je ontwikkeling als ondernemer?

Miranda is een ondernemer die werkelijk een schat aan informatie bezit en iemand die denkt in mogelijkheden.
Ik heb zelf meerdere keren met Miranda om de tafel mogen zitten en daarna ben je niet alleen rijker als mens, maar je krijgt echt een boost als ondernemer!

Monica Job – Miss Personal Succes

 

Zit jij met een uitdaging gezien je bedrijf? Miranda is een topper en ervaringsdeskundige als het gaat om helderheid te krijgen om meer uit je business te halen. Ze heeft ontzettend veel kennis gezien marketing en strategieën. Haar bedrijf heet niet voor niets Vrouwen verdienen meer, want wij vrouwen verdienen immers ook het beste!

Sjoukje de Haas – Proud to be STOUT

 

Miranda is een topper!

Met haar kennis van internet marketing en ondernemerschap heeft zij mij geholpen met het vormgeven van mijn nieuwe productportfolio.
Er zijn veel manieren en mogelijkheden om een online business vorm te geven, hierdoor raak je de focus vaak kwijt. Miranda heeft duidelijke en bruikbareadviezen gegeven welke direct te  implementeren waren. Hierdoor heb ik een heldere focus gekregen van waar ik naartoe wil en hoe ik daar moet komen.

Ik raad iedere onderneemster aan om een goed gesprek met Miranda  te hebben. Overdosis inspiratie, kennis en bruikbare adviezen gegarandeerd!

Lucy Eind – Vrouwensysteem

 

 

Petra de Ree – Business Diva

 

Ik heb genoten van een inspirerende marketingsessie met Miranda Broeren. Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil je meer zichtbaarheid voor je bedrijf en je marketing een boost geven? Maak dan een afspraak met Miranda!

Cindy Ritmeester – Natural Soul

 

Ik heb een geweldig leuk gesprek met Miranda Broeren van Vrouwen Verdienen Meer gehad. Voor iedereen die inspiratie wil opdoen over hoe je je product en/of bedrijf meer over het voetlicht kunt brengen. Miranda is een vat vol ideeën!!

Agnes Groentjes – ynnergetics

 

 

Deze hardwerkende kunstenares werd door Miranda aangemoedigd om nu eens wat tijd uit te trekken voor reflectie:

‘Zijn mijn werkzaamheden wel voldoende zichtbaar voor bedrijven? Wat is precies mijn toegevoegde waarde bij het geven van schilder workshops, ofwel: Wat levert een dag Teambuilding bij Art-Works de klanten op, behalve een leuke happening en een mooi kunstwerk voor (op) kantoor?’

Ik weet dat wel maar dat zou de (aankomende) klant óók moeten weten! Ik ben daadwerkelijk achterover gaan zitten en heb vervolgens bepaalde keuzes gemaakt. Het gesprek was zeer inspirerend, verhelderend en heb ik ervaren als een cadeautje, waarvoor mijn dank!!

Loes Davidse – Art-Works

 

Miranda  heeft me  met raad & daad terzijde gestaan. De missie die zij uitdraagt via vrouwenverdienenmeer.nl is om onderneemsters te helpen een energiek en aangenaam leven te leiden door meer inkomen, meer vrije tijd en meer vrijheid.

Met de website biedt vrouwenverdienenmeer.nl jou als onderneemster een plek waar jij op één locatie waardevolle informatie, producten en diensten kunt vinden die jou helpen met het realiseren van jouw doel stellingen.

Miranda heeft me niet alleen geïnformeerd, maar ook geïnspireerd om te ondernemen met passie, je onderneming aan te passen aan je levensstijl (en niet je levensstijl aan te passen aan je onderneming)

Een vrouw met pit & passie!

Ninon Lutters – Userfactory

 

 

Miranda is “alive & kicking”: een fontein van bruisende energie, aantrekkelijke ideeën en de wens om mensen echt verder te helpen. Heerlijk om mee te werken!

Harold Smits –  www.a-life.nl

 

Miranda is energiek, outgoing, professional, passie en ze heeft duidelijk een missie. Iemand nodig die haar sporen heeft verdiend op het gebied van het vergroten van kansen van anderen, dan moet je bij Miranda zijn…

Marcel Jongmans, Enthousiasmeur.